Våra köregler

Förskolan Grus och Bus är inte med i Stockholms stads kösystem utan vi har en egen kö. Däremot är ansökningssystemet  gemensamt i Stockholms stad och ansökan sker på Stockholms stads hemsida se länk nedan. Maila oss om ni vill komma på besök så att får vi presentera vår verksamhet. Vi har besökstider några gånger på hösten och några gånger på våren. På våren prioriterar vi besök för de som har möjlighet att få förskoleplats till hösten.

- Syskon har alltid förtur till våra platser.

- Det är inte bara kötiden som räknas, vi tar in barn efter ålder så att det överensstämmer med våra platser i grupperna.

Vi erbjuder platser i augusti då våra äldsta barn slutar för att börja i skolan, då fyller vi upp alla tomma platser på förskolan. Ibland tar vi in några barn i maj för de barn som slutar under sommaren. Övrig tid på året erbjuder vi förskoleplats om vi får någon ledig t.ex. för att en familj flyttar. Samma inskolningstillfällen gäller barn med syskonförtur.

Sök till Grus och Bus

Alla ansökningar till vår kö sker via Stockholms stads hemsida.

https://barnomsorg.stockholm.se/

Vår mailadress:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fritids

På vårt mysiga fritids erbjuder vi verksamhet för barn som går i Sturebyskolan. Vi har 20 platser och om ni vill ställa er i kö så maila till förskolan.

v.8

Måndag

Afrikansk linsgryta

Tisdag

Pastagratäng

Onsdag

Friskgryta med räkor

Torsdag

Potatis och löksoppa

Fredag

Kålpudding med sås, potatis och lingon