Vår förskola ligger fint i ett lugnt villaområde i Stureby i Enskede söder om Stockholm. Förskolan drivs som ett personalkooperativ och har funnits sen 60-talet. Vi har drivit förskolan som personalkooperativ sedan 1994. Vår gård är härlig och inbjuder till alla tänkbara aktiviteter. 

Förskolan har 53 barn, uppdelat på 3 avdelningar. Vi arbetar i åldersindelade grupper och har en avdelning med 15 st yngre barn, Humlan och 2 avdelningar med vardera 19 st äldre barn, Blomman och Knoppen.

Vårt fokus i vår verksamhet är ett respektfullt bemötande gentemot barnen.Vi har ett tillåtande arbetssätt och vill lämna ifrån oss starka, frågvisa, modiga och självständiga barn när de börjar skolan. Vi följer maxtaxans avgifter. 

 

 Våra öppettider är 7.00-17.30. Vi utgår från föräldrarnas behov inom ramen för Stockholmsstad riktlinjer. Ramtiden är mellan kl.6.30 och 18.30 alla helgfria vardagar förutom julafton, midsommarafton och nyårsafton. Vår kock lagar härligt god och varierad mat och mycket är kravmärkt och ekologisk.


                                                                                                                              

v.26

Måndag

Mozzarellagratinerad bönchili med yoghurt och bulgur

Tisdag

Morotssoppa med kokos och nybakat bröd

Onsdag

Pastaskruvar med skinksås och riven ost

Torsdag

Majsbiffar med tzatziki och havreris

Fredag

Fiskgryta med aioli, krutonger och ugnsbakad potatis