Vår förskola ligger fint i ett lugnt villaområde i Stureby i Enskede söder om Stockholm. Förskolan drivs som ett personalkooperativ och har funnits sen 60-talet. Vi blev privata 1994. Vår gård är härlig och inbjuder till alla tänkbara aktiviteter. 

Förskolan har 45 barn uppdelat på 3 avdelningar. Vi arbetar i åldersindelade grupper och har en avdelning med 13 st yngre barn, Humlan och 2 avdelningar med vardera 16 st äldre barn, Blomman och Knoppen.

 

Vårt fokus i vår verksamhet är ett respektfullt bemötande gentemot barnen. Vi har ett tillåtande arbetssätt och vill lämna ifrån oss starka, frågvisa, modiga och självständiga barn när de börjar skolan.Vi följer maxtaxans avgifter. Våra öppettider är 7.00-17.30. Vi utgår från föräldrarnas behov inom ramen för Stockholmsstad riktlinjer. Ramtiden är mellan kl.6.30 och 18.30 alla helgfria vardagar förutom julafton, midsommarafton och nyårsafton. Vår mat får vi från ett cateringföretag som heter Matomsorg och som lagar otroligt god mat där mycket är kravmärkt och ekologisk.


                                                                                                                              

v.15

Måndag

Korv Stroganoff med ris

Tisdag

Pasta med rökt kalkonsås

Onsdag

Kyckling med currysås och ris

Torsdag

Torsk i dillsås och potatis

Fredag

Köttbullar med gräddsås, lingon och potatis